Powered By Blogger

duminică, 20 noiembrie 2011

Rosu de iarna  - vandut

Iarna a sosit chiar daca,deocamdata, e doar cenusie.Se apropie sarbatorile pline de culoare si mister.
Set cu doua coliere ,de 42 cm si 32 cm,si cercei de 6 cm.Setul este confectionat din lanturi negre si argintii, margele plate de cinabru,sfere de 10 mm din howlit si portelan pictat.Brosa din matase si dantela are diametrul de 10 cm.

marți, 8 noiembrie 2011

set din sidef

 S-a dus vara,s-a dus si toamna,dar.....culorile lor au ramas in setul din sidef si accesorii argintii.Colierul are 40 cm iar cerceii 6cm.

vandut

Mi-am abandonat blogul din lipsa de timp si pentru ca vara inseamna aer,gradina,trandafiri,dar uite ca frigul ma obliga sa intru iar in micul meu atelier si implicit pe blog.Vacanta petrecuta in Italia-Roma_Vatican_Verona,mi-a luat o luna de pregatire-documentare inainte si o luna dupa.... ca sa-mi revin.Vizitarea punctului 0 al crestinatatii m-a coplesit ,Roma e fascinanta prin respectul pentru istorie si pentru combinatia intre antic si modern. Italia strabatuta in lung si lat m-a uimit de fiecare data si a devenit destinatia preferata.Trag nadejde sa-mi fac un obicei  din plimbarile prin Italia,acolo sunt persoane dragi si mai am multe de vazut!
Powered By Blogger
Related Posts with Thumbnails

Faceți căutări pe acest blog